Salgsvilkår

E-handelspose.no drives I samarbeid med Boxon og er en tjeneste der du kan bestille ehandelsposer med ditt unike trykk. Vi tilbyr både fakturabetaling og kortbetaling og du behøver ikke være innlogget for å legge en ordre. 

Bestilling

Når du handler på ehandelspose.no trenger du kun å fylle inn en e-postadresse og leveranseadresse samt betalingsinformasjon. Når bestillingen sendes får du en ordrebekreftelse samt en korrektur innen et par dager. Da har du mulighet til å foreta en justering innen endelig godkjenning. 

Leveranse

På ehandelspose.no leveres dine poser alltid gratis.

Når korrekturen er godkjent fastsettes ordren og posen med trykket leveres innen 3-4 uker. Boxon samarbeider med pålitelige leverandører. Det er alltid Boxon som står som avsender på leveransen fra ehandelspose.no.

Vi forbeholder oss retten ved spesialtilvirkning til å over- eller underlevere 10% mot bestillt kvantitet. 

Betaling

Boxon samarbeider med Svea Webpay for sikker og effektiv kortbetaling. Du kan velge mellom faktura eller kortbetaling. 

Fakturabetaling

Hvis du velger å betale med faktura så har du 15 dagers kredittid fra fakturens dato. Vi utfører en vanlig kredittvurdering etter godkjent gjennomført kjøp. For å kunne gjøre en kredittbedømmelse kreves det at du oppgir organisasjonsnummeret ditt.

Hvis kredittbedømmingen ikke kan godkjennes så stoppes bestillingen i systemet, og vi kontakter deg for en samtale.

Kortbetaling

Godkjente kort er VISA og MasterCard, og sammen med Svea Webpay sikrer vi at kjøpet ditt gjennomføres trygt og sikkert. Ved betaling med kort flyttes du til en SSL-sertifisert side hvor du fyller inn informasjonen din og betalingen gjennomføres.

Forsinket betaling

Ved forsinket betaling debiteres forsinkelsesrenter med 2 % per måned fra forfallsdagen.

Priser

Boxon forbeholder seg retten til å justere prisene ut i fra den rådende markedssituasjonen. Prisen på importerte artikler påvirkes i stor grad av valutakursutviklingen. Boxon forbeholder seg retten til å justere prisene på disse artiklene inklusive eventuelle innsatsprodukter ut i fra den faktiske valutakursutviklingen Leveringsdagens pris gjelder.

Reservasjon

Vi reserverer oss mot eventuelle prisfeil og utsolgte produkter. Vi forbeholder oss retten til å korrigere eventuelle feil, og du har rett til å kansellere bestillingen hvis du ikke føler deg fornøyd med vår korrigering.

Returnere varer

I og med at dine ehandelsposer har et unikt trykk kan du ikke returnere posen etter godkjent korrektur, såfremt ordren din ikke er feil. Se info under reklamasjon. 

Du har en angrerett etter at du har lagt inn bestillingen din fram til gokjenning av korrekturen. Korrekturen må godkjennes 5 dager etter siste korrigering, ellers avbrytes bestillingen din.

Reklamasjon

Hvis du ønsker å klage på posen må du ta kontakt med oss innen 10 dager etter mottak. Hvis reklamasjonen blir godkjent krediteres beløpet, vanligvis innen to uker. Vi ønsker da en eller to prøver på den reklamerte posen.